Ryan Creamer lett a Pornhub új sztárja, pedig nem nyújt szexuális tartalmat

Forrás: Pornhub -
szex férfi Pornhub vicc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érdekes sztárja lett a legnagyobb pornóoldalnak, a Pornhubnak. A férfi óriási népszerűséget szerzett, pedig a videóiban nincs szexuális tartalom.

A Pornhub az egyik legnépszerűbb felnőtt tartalmú weboldal, ahol többnyire erotikus videókat nézhetnek az emberek. Egy férfi azonban most úgy lett sztár a weboldalon, hogy nem nyújt szexuális tartalmat. Videói túllépték az egymilliós megtekintést, méghozzá azért, mert nagyon szórakoztatóak.

Ryan Creamer lett a Pornhub új sztárja Forrás: Pornhub

A csatornája olyan videókat tartalmaz, mint például a „Vizet kínálok neked (abban az esetben, ha kiszáradtál orgazmus után)” vagy a „Megölellek, és azt mondom, remekül éreztem magam ma este, majd hazamegyek”. A 26 éves Ryan Creamernek nem volt semmi célja a videók feltöltésével, a saját szórakoztatására készültek. Számára is váratlan, hogy az embereknek ennyire tetszik, és nagyon örül a kedves üzeneteknek. A Pornhubnál pedig szeretettel üdvözlik őt – írja a Daily Star.

Mutatunk 3 szexpózt, ami lehet, hogy csak az artistáknak megy (18+)http://www.life.hu/intim/20190204-mutatunk-3-szexpozt-ami-lehet-hogy-csak-az-artistaknak-megy-18.htmlSokan szeretnek kísérletezni a hálószobában, és most nem a lakberendezésre gondolunk. Az intim pillanatok megfűszerezésekor jó alkalom nyílik arra, hogy új szexpózokat próbáljunk ki. Léteznek azonban olyan pozitúrák, amelyek igencsak extrémek, és csak a legrátermettebbeknek ajánljuk. Intim--Szex közben törött el a 48 éves Sean Marsden pénisze (18+)http://www.life.hu/intim/20190203-szex-kozben-torott-el-48-eves-sean-marsden-penisze.htmlHeves szeretkezés közben reccsent egy hatalmasat Sean Marsden pénisze. A 48 éves férfi sejtette, hogy nagy baj történhetett, azonnal tárcsázta is a 999-es segélyhívó számot. Intim--Nők mesélnek a legrosszabb szexélményeikről (18+)http://www.life.hu/intim/20190202-nok-meselnek-a-legrosszabb-szexelmenyeikrol.htmlAhogy az élet minden területén, úgy a hálószobában is előfordulhatnak bakik. Nők meséltek arról, hogy mi minden furcsaság történt már velük szex közben az ágyban. Intim--Eddig nem látott erotikus fotó Cicciolinárólhttp://www.life.hu/intim/20190202-eddig-nem-latott-erotikus-foto-cicciolinarol-pornofilm.htmlMeztelen férfival fotózták Cicciolinát. IntimOrigoZúzmara, hótakaró, pucér testek: erotikus téli fotógaléria egy csipetnyi borzongással (18+)http://www.life.hu/intim/20190201-zuzmara-hotakaro-pucer-testek-erotikus-teli-fotogaleria-egy-csipetnyi-borzongassal-18.htmlIsmered az érzést, amikor a télikabátodon keresztül is érzed, hogy metsző téli hideg vesz körül? Ilyenkor még egy olyan emberre is fáj ránézni, akinek a nadrág és a cipő között kint van a bokája. A mostani fotógalériánkban szereplő modellek azonban teljesen meztelenre vetkőztek a hidegben. IntimOrigoValóVilág 9: Adri megmutatta teljesen pucér melleit (18+)http://www.life.hu/intim/20190201-valovilag-9-adri-megmutatta-teljesen-pucer-melleit-18.htmlEgyre inkább otthonuknak érzik a ValóVilág 9 villáját a játékosok, ezzel pedig az is együtt jár, hogy nem takargatják annyira a testüket. Most VV Adri mutatta meg fedetlen kebleit. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.