Ő a világ legszexibb kosárlabdázónője – Fotók

modell szexi kosárlabda sportoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valentina Vignali nemcsak kosárlabdázóként szerzett magának hírnevet: szexi modellként is hódít.

Az olasz Valentina Vignali valószínűleg jó eséllyel nevezhetne a világ legszexibb kosárlabdázója címre. Nemcsak sportolóként tehetséges, hanem modellként is egyre népszerűbb. Közösségi oldalának már 2 millió követője van, nem is csoda: rendszeresen oszt meg magáról szexi fotókat.

Mutatunk is közülük néhányat!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Valentina Vignali (@valentinavignali) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@martidall

Valentina Vignali (@valentinavignali) által megosztott bejegyzés,

A legkínosabb mondatok, amik elhangozhatnak szex után (18+)http://www.life.hu/intim/20190209--a-legkinosabb-mondatok-amik-elhangozhatnak-szex-utan.htmlA Whisper nevű telefonos alkalmazáson keresztül a felhasználók névtelenül írhatják le tapasztalataikat szinte bármilyen, a lehető legpikánsabb vagy legkínosabb témákkal kapcsolatban is. IntimOrigoA nők és a férfiak nagy része is túl korán veszíti el a szüzességét (18+)http://www.life.hu/intim/20190208-a-nok-es-a-ferfiak-nagy-resze-is-tul-koran-vesziti-el-a-szuzesseget-18.htmlSzámos szülő aggódik amiatt, hogy gyermeke túl korán kezdi meg a szexuális életet. Fontos tudni, hogy itt nem csak az életkor számít, hiszen minden ember más. A nők és a férfiak nagy százaléka is túl korán veszítette el a szüzességét. IntimThinkstockEgy fétisszakértő elárulta, mi zajlik valójában az éjszakai klubokban (18+)http://www.life.hu/intim/20190208-egy-fetisszakerto-elarulta-mi-zajlik-valojaban-az-ejszakai-klubokban.htmlGondoltál már rá, hogy egyszer elmenj egy igazi éjszakai klubba? Egy fétisszakértő most elárulta, mi is zajlik ezeken a helyeken pontosan. IntimOrigoGillian Anderson egy cukkinin mutatta meg, hogy kell kielégíteni a férfiakat – videó (18+)http://www.life.hu/intim/20190208-gillian-anderson-egy-cukkinin-mutatta-meg-hogy-kell-kielegiteni-a-ferfiakat.htmlGillian Anderson egy cukkinin mutatta meg, hogyan kell kielégíteni egy férfit. IntimOrigoPárválasztás női és férfiszemmelhttp://www.life.hu/intim/20190205-parvalasztas-noi-es-ferfi-szemmel-pilat-gabor-szerint.htmlEgy párkapcsolatban tükrök vagyunk egymásnak, azonban ha nemcsak tükörnek használod a társadat, amiben csupán magadat nézegeted, hanem figyelmet is adsz a „tükörnek”, akkor sokkal többet kapsz vissza tőle. Megkapod őt, és magadat is megismerheted a lelke tükrében. Persze mindez nem garancia a hosszan tartó boldog párkapcsolatra, mondjuk inkább alapfeltétel. IntimOrigoHasznált cipőket lopott a japán férfi, hogy azokat szagolgatva szerezzen magának örömethttp://www.life.hu/intim/20190208-hasznalt-cipoket-lopott-a-japan-ferfi-hogy-azokat-szagolgatva-szerezzen-maganak-oromet.htmlHasznált cipők eltulajdonításával bukott le egy férfi, akiről kiderült, hogy esténként azokat szagolgatta szexuális örömszerzés céljából. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.