Hihetetlen üzenetet kapott a randi után partnerétől az egyedülálló anyuka

Forrás: Shutterstock -
üzenet randi bunkó egyedülálló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kínos randiélményéről vallott egy brit nő.

Élete legkínosabb randiélményéről vallott egy brit egyedülálló anyuka. Angela elárulta, a férfival csak megittak egy italt, de már aznap este érezte, hogy semmi nem lesz a dologból. Kedves akart lenni, ezért másnap írt egy üzenetet randipartnerének, amelyben közölte, sok sikert kíván neki a jövőben és reméli, megtalálja azt, akit keres.

A férfi vissza is írt az üzenetre, ám nem épp túl kedvesen.

Kedvesem. Elég költséges mulatság, ha az embert folyton visszautasítják. Kérlek, légy olyan kedves, hogy az ital árát, a 4,95 fontot visszautalod nekem. Itt a számlaszámom. Köszi!” – idézi a férfi üzenetét a The Sun.

A nő nagyon megdöbbent a férfi válaszán Forrás: Shutterstock
Szex várandósan: ezek a jótékony hatásaihttp://www.life.hu/intim/20190219-szex-varandosan-ezek-a-jotekony-hatasai.htmlA terhesség vége felé a párok már egyre ritkábban szexelnek, félnek ugyanis, hogy esetleg kárt tesznek a babában vagy koraszülés lesz az együttlét vége. Kiderült azonban, hogy ezek tévhitek és vannak pozitív hatásai is a terhesszexnek. Nézzük, melyek ezek! IntimThinkstockOrális szexet imitál videójában Cardi B (18+)http://www.life.hu/intim/20190218-oralis-szexet-imital-videojaban-cardi-b.htmlCardi B orális szexet imitál friss videójában. Intim--Vágyjelző gombot dobnak piacra: íme az új meglepő szexjáték (18+)http://www.life.hu/intim/20190218-vagyjelzo-gombot-dobnak-piacra-ime-az-uj-meglepo-szexjatek-18.htmlNem tudni, hogy vajon jó irányba viszi-e a párkapcsolatokat az új szexjáték, a LoveSync, amit most készülnek piacra dobni. Az új eszköz segítségével gombnyomással jelezhetjük a partnerünknek, hogy készen állunk az akcióra. IntimOrigoA legszexibb modellekkel dolgozott a Victoria's Secret Valentin-napi kampányábanhttp://www.life.hu/intim/20190214-a-legszexibb-modellekkel-dolgozott-a-victorias-secret-valentinnapi-kampanyaban.htmlA Victoria's Secret fehérneműmárkától már megszokhattuk, hogy mindig valami izgalmassal készül. Nemcsak a fehérneműkre kell itt gondolnunk, hanem a modellekre is. Nincs ez másként a Valentin-napi kampánynál sem, ahol a leggyönyörűbb lányokat vonultatják fel. Intim--VR férfi örömszerzőt teszteltünk - nem hittük el, hogy ilyen létezik!http://www.life.hu/intim/20190213-virtualis-valosag-ferfi-maszturbator-teszt.htmlTesztelőpárosunk férfi tagja, Krisztián számos férfi örömszerzőt kipróbált az elmúlt hónapokban, azonban a KIIROO újdonsága az ígéretek szerint minden területen túlmutat az eddig tesztelt megoldásokon. Lássuk, mi teljesül mindebből a valóságban! IntimOrigoLenny Kravitz lánya, Zoe alsónemű nélkül mutatta meg alakjáthttp://www.life.hu/intim/20190213-lenny-kravitz-lanya-zoe-alsonemu-nelkul-mutatta-meg-alakjat.htmlSzínésznőként érvényesül a világban Lenny Kravitz lánya, Zoe Kravitz, aki most meglepően pikáns fotóval rukkolt elő. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.