A 67 éves Suzy Monty különleges ajándékkal készült a férjének Valentin-napra. Erotikus naptárat készíttetett a saját fotóiból. Állítja: jobb, mint a Viagra. 

Negyvenöt éve él boldog házasságban Suzy Monty és férje, John. A nő irodai munkáját hagyta ott, hogy modellkedjen. Ma már 67 éves, de még mindig szexinek érzi magát, a férjét is egy különlegességgel lepte meg Valentin-napon. 

"Mellettem nincs szüksége Viagrára" – mondta a The Sunnak a Cornwallban élő nyugdíjas. Ezt bizonyítván erotikus naptárat készíttetett a saját fotóiból. Sok pár ennyi idő után már inkább elfelejti a Valentin-napot, de ők nem így tesznek. 

"Minden évben megünnepeljük. Fontos, hogy kimutassuk, mennyire szeretjük a másikat. De most minden hónapban emlékeztethetem Johnt a naptár segítségével. Szabadnak érzem magam a kamerák előtt. Valóban hiszem, hogy a szexi képek, amelyek inkább sejtetnek, mint hogy mindent felfedjenek, valóban lehetnek egy boldog házasság kulcsai" – fogalmazott Suzy Monty, akinek a férje nagy örömmel fogadta a pikáns fotókat. Suzyt egyébként 5 évvel ezelőtt Nagy-Britannia legidősebb Glamour-modelljének kiáltották ki. Akkor készült róla ez a fotó: 

Suzy Monty nem riad vissza az erotikus képektőlForrás: NORTHFOTO/© Viv Taylor / SWNS/Viv Taylor / Swns