Beleszeretett a koszorúslányába a menyasszony, Karalyn Henry

2019.03.09. 08:00

Karalyn pár éve jött rá, hogy nemcsak a fiúkhoz vonzódik, de sokáig elnyomta az érzéseit. Esküvőjén azonban beleszeretett a koszorúslányába.

Amikor a padsorok között sétált Karalyn Henry, még nem gondolta, hogy az esküvője a vártnál nagyobb meglepetéseket tartogat. A gyermekkori szerelméhez, Justinhoz ment hozzá, de nem sokkal a menyegző után egy poliámor kapcsolatban találta magát.

Beleszeretett a koszorúslányába a menyasszonyForrás: Instagram/karalyncat

A 22 éves Karalyn 17 éves kora óta tudta, hogy nemcsak a fiúkhoz vonzódik, de elnyomta az érzéseit. Az esküvő előtt azonban elmondta leendő férjének, hogy mit érez, aki a legnagyobb meglepetésére abszolút támogatta őt. Így Karalyn az interneten kezdett nőkkel ismerkedni, és rátalált egy lányra, aki az esküvőjükre is meghívást kapott mint koszorúslány. A nő és a férje is akkor találkoztak először Lanával, és habár rosszul is elsülhetett volna a dolog, minden jól alakult: egyből kialakult a kötődés hármuk között. Azóta együtt vannak, habár Lana nem költözött hozzájuk, sokszor alszik ott. Gyakran járnak hármasban randizni, és mindannyian boldogabbak, mint valaha – írja a The Sun.

szerelemmenyasszonypoliamória