Sokan elhanyagolják az orális szexet, vagy pusztán az előjáték részeként tekintenek rá, ám olyan orgazmushoz vezethet, amelyre másnap is mosolyogva gondolunk vissza. 

Az orális szex sokak szerint egy bizalmi viszonyt feltételez a pár két tagja között. Vannak, akik csak az előjáték részeként tekintenek rá, pedig a nőknek is igazán élvezetes, orgazmusig vezető pillanatokban lehet része. Most mutatunk két pózt, amelyet bizonyára a legtöbb nő örömmel próbál ki. 

Tárulkozz ki!

Ha egy kutyapózhoz hasonló pozíciót veszel fel, a férfi pedig szinte ugyanígy mögéd térdel, akkor nagyon élvezetes pillanatokban lehet részed. Így ugyanis nemcsak a nyelvével és az ajkaival kényeztetheti a legintimebb testrészeidet, hanem a kezével is izgathatja a csiklódat. Ezen kívül azoknak is kínál néhány pikáns mozdulatot az a póz, akik nem vetik meg az anális örömöket. 

Íme két szexpóz a hölgyek örömére (18+)Forrás: Sexpositions.club

Egy kis csavar

Itt ugyanúgy egy kutyapózhoz hasonló testtartást kell felvenned azzal a különbséggel, hogy a férfi a hátán fekszik. Így könnyedén hozzáfér a csiklóhoz és a hüvelyhez, ha pedig egy kicsit nyújtózkodik, akkor még a mellbimbókat is eléri egy kis extra kényeztetés jegyében. 

Íme két szexpóz a hölgyek örömére (18+)Forrás: Sexpositions.club