Megosztó téma merült fel Balázsék műsorában. Gévai Juli ugyanis egy menstruációs vérrel bekent képet vitt be a műsorba. Balázs nyitottan állt a témához, míg a többiek kissé tartózkodóan nyilatkoztak. 

Az egykori kölyökidős Gévai Juli csatlakozott Balázsékhoz a reggeli rádióműsorban, ahol egy megosztó téma merült fel. Az adást a Bors szemlézte. 

Mint írták: Gévai barátnőjével egy különös alkotói programra adta a fejét, menstruációs vérével festett egy képet, amely kísértetiesen hasonlított A sikoly című festményre. 

Vadon Jani és Rákóczi Feri kissé hallgatagon reagáltak a műre, Balázs azonban igencsak nyitott volt. Balázsék a Facebook-oldalukon is megosztották a képet. A kommentelők között éles vita alakult ki, hiszen ahogyan a műsorvezetők, úgy ők is különbözőképp vélekednek a témáról. 

„Szerintem jó lett! Mindegy mivel festette. Sok hülyeségbe bele megy a Juli, de ettől különleges nő. A férje meg így szereti és pont” – írta az egyik kommentelő. 

„Végtelenül undorító! Vérrel festeni még oké lenne de ez nem csak vér... Hányinger még a gondolat is” – fejezte ki a véleményét egy másik hozzászóló.