menstruációs vér vér művészet festmény Gévai Juli Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megosztó téma merült fel Balázsék műsorában. Gévai Juli ugyanis egy menstruációs vérrel bekent képet vitt be a műsorba. Balázs nyitottan állt a témához, míg a többiek kissé tartózkodóan nyilatkoztak. 

Az egykori kölyökidős Gévai Juli csatlakozott Balázsékhoz a reggeli rádióműsorban, ahol egy megosztó téma merült fel. Az adást a Bors szemlézte.

Mint írták: Gévai barátnőjével egy különös alkotói programra adta a fejét, menstruációs vérével festett egy képet, amely kísértetiesen hasonlított A sikoly című festményre.

Vadon Jani és Rákóczi Feri kissé hallgatagon reagáltak a műre, Balázs azonban igencsak nyitott volt. Balázsék a Facebook-oldalukon is megosztották a képet. A kommentelők között éles vita alakult ki, hiszen ahogyan a műsorvezetők, úgy ők is különbözőképp vélekednek a témáról.

„Szerintem jó lett! Mindegy mivel festette. Sok hülyeségbe bele megy a Juli, de ettől különleges nő. A férje meg így szereti és pont” – írta az egyik kommentelő.

„Végtelenül undorító! Vérrel festeni még oké lenne de ez nem csak vér... Hányinger még a gondolat is” – fejezte ki a véleményét egy másik hozzászóló.

Öt gyönyörű modell villantotta meg pucér, formás fenekét (18+)http://www.life.hu/intim/20190305-ot-gyonyoru-modell-villantotta-meg-pucer-formas-feneket.htmlÖt szépség egyszerre dobta le a ruháját és állt modellt egy fotósnak. IntimOrigoÍme, két szexpóz a hölgyek örömére (18+)http://www.life.hu/intim/20190305-ime-ket-szexpoz-a-holgyek-oromere-18.htmlSokan elhanyagolják az orális szexet, vagy pusztán az előjáték részeként tekintenek rá, ám olyan orgazmushoz vezethet, amelyre másnap is mosolyogva gondolunk vissza. IntimOrigoEgy hétig mindennap szexelt az újságíró, Sam Milan: ez történt (18+)http://www.life.hu/intim/20190305-egy-hetig-mindennap-szexelt-az-ujsagiro-sam-milan-ez-tortent.htmlÉrdekes kihívásba fogott egy újságíró, Sam Milan. Úgy döntött, hogy kipróbálja partnerével a mindennapos szexet, legalább egy hétig. Elárulta, mit tanult ezalatt. IntimOrigoSzorcsik Viktória teljesen meztelenre vetkőzött a kamera előtt (18+)http://www.life.hu/intim/20190305-szorcsik-viktoria-teljesen-meztelenre-vetkozott-a-kamera-elott-18.htmlÚgy tűnik, rendkívül büszke kidolgozott testére Szorcsik Viktória színésznő. Most anyaszült meztelenül pózolt a kamerák előtt. Intim--Ezt jelentik a leggyakoribb szexálmok (18+)http://www.life.hu/intim/20190305-ezt-jelentik-a-leggyakoribb-szexalmok.htmlEgy szakértő adott választ arra, mi állhat valójában a leggyakoribb szexálmok mögött. IntimThinkstockTatár Csillát melltartóban fotóztákhttp://www.life.hu/intim/20190304-tatar-csillat-melltartoban-fotoztak.htmlTatár Csillát egy szál melltartóban fotózták. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.