Egy férfi vallott fétiséről: arról, mit él át akkor, amikor a partnere rápisil.

Vannak olyan emberek, akik attól indulnak be leginkább, ha a partnerük rápisil. A Metro most kifaggatott egy férfit a különös fétiséről. A háromgyermekes apuka, Stephen elárulta, hogyan is fedezte fel ezt a fajta örömszerzést.

A húszas éveimben jártam, amikor először kipróbáltam. Sokat hallottam róla és rávettem az akkori barátnőmet. Bementünk a fürdőszobába, befeküdtem a kádba, ő fölém hajolt és a mellkasomra pisilt. Azóta imádom, ha rám fröcskölik vagy rácsorog a péniszemre.”

Stephen elárulta azt is, miről szokott mostanában fantáziálni.

Azt szeretném, ha egyszerre két nő pisilne rám. Az egyik a mellkasomra, a másik pedig a péniszemre. Aztán az egyikükkel szexelnék, miközben a másikat orálisan kényeztetem.”

Pisifétiséről vallott a férfiForrás: Thinkstock

A férfi mesélt arról is, hogy már többször megízlelte, milyen a pisi.

Szerintem kellemes íze van, mint az ananásznak vagy a csokoládénak. A higiéniai dolgokkal nem igazán foglalkozom, csak csináljuk és érezzük jól magunkat.”

Stephen csupán azt nehezményezi, hogy sokan elítélik ezt a fétist.

Szerintem az embereknek nyitottabbnak kellene lenniük. Egyébként sokan csinálják ezt, különböző fórumokon szoktam olyan emberekkel beszélgetni, akik szintén odáig vannak azért, ha a partnerük lepisili őket.”