Egy szexuálisan nyitott pár hölgytagja állt elő érdekes kéréssel: születésnapján egyszerre öt férfival szeretett volna ágyba bújni. Barátja teljesítette a kívánságát.

Ugyan mindketten nagyon nyitottak voltak mindig is szexuális téren, Alex kérése meghökkentette a barátját. A lány ugyanis egyszerre öt férfival szeretett volna ágyba bújni a születésnapja alkalmából. Habár a kérése nagyon meglepte a barátját, igyekezett összehozni számára a felejthetetlen élményt.

Öt férfival akart szexelni születésnapján a barátnő – Képünk illusztrációForrás: Shutterstock

„Egyik évben az Y generációs barátnőm azt szerette volna megtapasztalni, milyen a csoportos szex. Ő szeretett volna lenni a középpontban, miközben egy jól megválogatott, sármos, fitt pasikból álló csapat kényezteti a 33. születésnapja alkalmából. Az egy dolog, hogy az egómnak ez nem esett túl jól, de azt is hozzá kell tennem, ez a gondolat feleannyira se indított be engem, mint őt...” – idézi a Cosmopolitan a férfit. Az ő feladata volt a férfiak kiválasztása a barátnője szempontjai szerint. A nagy eseményre egy hotelszobát béreltek, amelybe sok óvszert és szexuális játékszert helyeztek el. Hamarosan a férfiak is megérkeztek. Amikor benyitottunk a szobába, a barátnőm már egy szál semmiben ült az ágyon. A vendégeink mind odamentek, megölelték és felköszöntötték. Ezután inni kezdtünk és megbeszéltük, mi fog történni. Az egyik srác azt javasolta, kezdjünk egy közös masszázzsal. Erre felcsillant Alex szeme. Ez tényleg mindenkinek segített ellazulni. 90 perc közös szex és 60 perc beszélgetés után elkönyveltük, hogy minden nagyon szuperül sikerült. Miután a fiúk elköszöntek, mi még összebújva feküdtünk az ágyban egy ideig” – osztotta meg élményét a pasi.