Vasvári Vivien és Fecsó szinte mindennap szexelnek

Luxus Vivi szex Vasvári Vivien Fecsó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasvári Vivien a közösségi oldalán árulta el, hogy a férjével, Fecsóval majdnem mindennap szeretkeznek.

Vasvári Vivien a közösségi oldalán válaszolt a rajongók kérdéseire. Elárulta például azt, hogy miért is mondtak nemet az Ázsia Expresszre, és egy intim titokról is lerántotta a leplet. Valaki a véleményére volt kíváncsi azzal kapcsolatban, hogy a hosszú távú párkapcsolatokban miért is szeretkeznek egyre ritkábban a párok.

Erre meghökkentő választ adott: „A jó kapcsolat egyik titka a szex. Szerintem, ha ez működik, akkor nem lesz gond. Mi majdnem minden nap toljuk. (...) Legfontosabb, hogy figyeljünk a párunkra, férjünkre. Sose hanyagoljuk el."

Vasvári Vivien és Fecsó Forrás: Instagram/Vasvári Vivien
Sárközi Ákos, A Konyhafőnök séfje eljegyezte kedveséthttp://www.life.hu/sztarok/20190410-sarkozi-akos-a-konyhafonok-sefje-eljegyezte-kedveset.htmlEljegyezte festőművész szerelmét, Szegedi Évát Sárközi Ákos. A Konyhafőnök című műsorból is ismert séf hét hónap után tette fel a nagy kérdést. TV + Sztárok--A kerti munkák miatt halogatja szemműtétjét Medveczky Ilonahttp://www.life.hu/sztarok/20190410-a-kerti-munkak-miatt-halogatja-szemmutetjet-medveczky-ilona.htmlMedveczky Ilona a mai napig imád kertészkedni, ám a nagy kertnek is megvannak a hátrányai: a kerti munkálatok miatt halogatja a szemműtétjét. TV + Sztárok--Ábel Anita válásakor másfél órát zokogott a műsora felvétele előtthttp://www.life.hu/sztarok/20190410-abel-anita-valasakor-masfel-orat-zokogott-a-musora-felvetele-elott.htmlÁbel Anita gyermekkora óta a színpadon és a kamerák előtt él, a közönség szórakoztatása a hivatása. Ezt pedig hatalmas kötelességtudattal végzi akkor is, amikor ő maga romokban hever. TV + Sztárok--Hajléktalan férfi segített Luxus Ritán Torontóbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190409-hajlektalan-ferfi-segitett-luxus-ritan-torontoban.htmlEgy hajléktalannak mondott köszönetet a közösségi oldalon Luxus Rita. TV + SztárokOrigoMajka nagyon kiakadt: tovább dagad a botrányhttp://www.life.hu/sztarok/20190410-majka-nagyon-kiakadt-tovabb-dagad-a-botrany.htmlPár napja robbant ki a vita Majka és Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége (Mahasz) között a Fonogram díjak miatt. A helyzet pedig nem javul, hanem romlik.TV + SztárokOrigoElismerte bűnösségét a Született feleségek sztárja, Felicity Huffmanhttp://www.life.hu/sztarok/20190409-elismerte-bunosseget-a-szuletett-felesegek-sztarja-felicity-huffman.htmlBűnösnek vallotta magát Felicity Huffman: a színésznő lefizette az egyik egyetemet, hogy a lányát felvegyék az intézménybe. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.