Meztelen takarítókat foglalkoztat egy skót nő

Forrás: Thinkstock -
pucér takarítás meztelen cég
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy nő mesélt arról, mennyire sikeres a cége, amely meztelen takarítókat foglalkoztat.

A Skóciában élő Victoria korábban kozmetikusként kereste a kenyerét, de elege lett abból, hogy keveset keres. Belevágott a meztelen takarításba, amelyet annyira jövedelmezőnek talált, hogy saját céget is alapított. A Glimmer immár 15 főt alkalmaz – többségük nő, de vannak közöttük férfiak is.

Egy ilyen szolgáltatás meglehetősen költséges, egy óráért nagyjából 20 ezer forintot kell fizetni akkor, ha a takarító fehérneműben végzi a munkáját. Ha félmeztelenül vagy pedig teljesen pucéran takarít, akkor ez az összeg akár a 28 ezret is elérheti.

A kép csak illusztráció Forrás: Thinkstock

Bárki kipróbálhatja ezt a munkát, az sem kell hozzá, hogy tökéletes testalkattal rendelkezzen, a lényeg, hogy jól végezze a dolgát és jól el tudjon beszélgetni az ügyfelekkel. Utóbbiak rendszerint 30 és 80 év közöttiek és többnyire egyedül élnek.

A nagy sikeren felbuzdulva a 25 éves cégtulajdonos kitalálta, hogy más jellegű szolgáltatásokat is indít, hamarosan lehet tőle rendelni pucér szerelőt vagy animátort is – számolt be róla a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.