A 41 éves Melanie csak húszas férfiakkal randizik, elmondja a tapasztalatait

Forrás: Shutterstock -
párkapcsolat szex Tinder Randevú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
41 évesen regisztrált a Tinderre Melanie. Úgy érezte, a korabeli férfiakat egyáltalán nem érdekli, így a fiatalabbak között vadászgatott. Most elmondja, milyen tapasztalatokat szerzett a húszas éveikben járó férfiakkal. 

A 40. születésnapja után úgy érezte a magát Melaine-nak nevező nő, hogy vége az életének. Mint mondta, Los Angelesben 40 éves kor után már botoxoltatni kell ahhoz, hogy férfit találj. A Glamournak elmesélte, hogy már nem érdekelte a korabeli férfiakat, nem tudta, mitévő legyen.

41 évesen regisztrált a Tinderre, ám a korosztályt a húszas éveikben járó férfiakra állította be. A postafiókja szinte felrobbant, annyian írtak neki. Nem tartós párkapcsolatra vágyott, kizárólag alkalmi partnereket keresett. Ő maga is meglepődött, mennyi fiatal férfi keresi az idősebb nők társaságát, akik tudják, mit akarnak az ágyban, és nem félnek a férfit sem ráterelni a helyes útra.

Melanie soha nem érezte magát ilyen szexinek (Képünk illusztráció) Forrás: Shutterstock

"Nem volt részem túl sok szexben addig, jó szexben pedig főleg nem – fejtette ki Melanie. – Ezek a férfiak általában sokkal jobban bántak velem, mint a korombeliek. Sokkal kevesebb érzelmi poggyászuk van, élvezik, ha egy nő tudja, mit akar, és ki is mondja. Soha nem éreztem magam ennyire szexinek" – mesélte Melanie.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.