Filemafóbia: vannak, akik rettegnek a nyelves csóktól

Forrás: Shutterstock -
csók szex filemafóbia nyelves csók erotika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Számos szexuális fóbiát ismerünk, ám talán a filemafóbiáról kevesen tudnak. Azok, akik ebben szenvednek, rettegnek a nyelves csóktól. 

Hallottál már a filemafóbiáról? A szexuális félelmeket szinte meg sem lehet számolni, a filemafóbia is ezek közé tartozik. A Nuus cikke szerint azok, akik ebben szenvednek, félnek az intimitástól, főként attól, hogy összenyálazzák őket.

Így az egyik legnagyobb félelmük a hosszú, forró nyelves csók. Azt írják, a probléma kiváltó oka a szigorú neveltetés is lehet, így felnőttkorban sem tudják az élet szerves részeként elfogadni az ilyesfajta intimitást.

Vannak, akik rettegnek a nyelves csóktól Forrás: Shutterstock
A férfiak erogén zónáit veszi célba az új szextrend (18+)http://www.life.hu/intim/20190424-a-ferfiak-erogen-zonait-veszi-celba-az-uj-szextrend-18.htmlHa kísérletező kedvű párnak tartjátok magatokat, akkor nem mehetsz el szó nélkül a legújabb hálószobai trend mellett. IntimOrigoEgy sztriptíztáncos elárulta, miért nehézkes vécére menniük munka közbenhttp://www.life.hu/intim/20190424-egy-sztriptiztancos-elarulta-miert-nehezkes-vecere-menniuk-munka-kozben.htmlEgy sztriptíztáncos elárulta, gondot okoz számukra, ha munka közben kell mosdóba menniük. Intim--Pilát Gábor: Pórul járt házastársakhttp://www.life.hu/intim/20190423-pilat-gabor-a-tonkrement-hazassagokrol.htmlAz, hogy a házasság a nemi kielégülés, a gyerekek nemzése vagy a férfi és az asszony közötti értelmes, mi több, örömet adó társalkodás céljából keletkezett-e, azon sokat lehetne vitatkozni. Ahol az utóbbi hiányzik, ott azonban nem vita tárgya, hogy csupán a házastársi kötelék üres váza marad meg. IntimOrigoLeütötte az MMA-harcos a strandon maszturbáló férfit (18+)http://www.life.hu/intim/20190423-leutotte-az-mma-harcos-a-strandon-maszturbalo-ferfit.htmlA fürdőruhás MMA-harcosra kezdett el maszturbálni egy férfi: nem járt jól. IntimOrigoMost választ kaphatunk a kérdésre, vajon befolyásolja-e az élveztet a körülmetélés (18+)http://www.life.hu/intim/20190416-most-valaszt-kaphatunk-a-kerdesre-vajon-befolyasoljae-az-elveztet-a-korulmeteles-18.htmlMég mindig rengeteg a vita a körülmetélés témájában. Kérdés, hogy érdemes-e már gyermekkorban elvégezni, de sokan azt is kétségbe vonják, hogy nem befolyásolja negatív irányban a szexuális élveztet. A szakértő most elárulta az utóbbira a választ. Intim--Első édes hármasukról meséltek: ilyen élmény volt (18+)http://www.life.hu/intim/20190418-elso-edesharmasukrol-meseltek-ilyen-elmeny-volt.htmlSokan játszanak el a hármas szex gondolatával, de kevesen jutnak el a megvalósításig. Íme, három ember vallomása, akik kipróbálták az édes hármast. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.