Meztelen fotó keltett nagy felháborodást: Jay Alvarrez a barátnőjéről tett közzé pucér fotót, a kommentelők azonban megalázónak találják a felvételt, és a leírást is. 

Nem minden meztelen fotó vált ki tetszést a követőkből. A 23 éves Jay Alvarrez a modell barátnőjéről rakott ki pucér képet, és habár sok lájkot kapott a felvétel, rengeteg rajongó háborodott fel a fotón, és a hozzá tartozó leíráson.

„Azt kívánom, bárcsak a nagylábujjam lennél, hogy a lakás minden bútorába beleverhesselek" – így hangzik a magyar fordítás, de angolul ennél sokkal szexuálisabb értelmű a leírás: „I wish you were my big toe so I could bang you on every piece of furniture in my house". Ezzel tulajdonképpen azt akarja mondani a férfi, hogy minden bútoron megdöngetné a barátnőjét. A kommentelők szerint a fiú tárgyként kezeli Valentina Fradegrada olasz modellt. 
Őszintén, ez undorító. Sajnálom azt a lányt"  – írta az egyik kommentelő. "Szomorú, hogy tárgyként kezeled ezt a hölgyet. Még szomorúbb, hogy nincs tisztában azzal, mennyit ér" – írta egy másik. „Haver, hogy mutathatod meg a világnak így a barátnődet?" – tette fel a kérdést egy harmadik.