Molnár Anikó megmutatta műtétre váró dekoltázsát

mell műtét plasztikai beavatkozás dekoltázs Molnár Anikó kebel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Negyedjére is megműtteti kebleit Molnár Anikó. A közösségi oldalán pedig most meg is mutatta, hogyan fest a dekoltázsa.

Ahogy mi is megírtuk: negyedjére is megműtteti kebleit Molnár Anikó. Az egykori valóságshow-hősnél inzulinrezisztenciát diagnosztizáltak, rengeteget fogyott, ez a dekoltázsára is hatással volt.

Most a közösségi oldalán is megmutatta, miért akar újra kés alá feküdni. "Elkezdődött a visszaszámlálás" – kezdi bejegyzését Molnár Anikó. Mint írja: 27 kilótól szabadult meg az utóbbi időben. "Olyan dekoltázsom lesz, hogy öröm lesz nézni" – folytatja a közösségi oldalán az egykori Nagy Ő, aki bizonyára nagyon várja már, hogy láthassa a műtét eredményét.

Jobb ember leszek! mozgalom: a június az érintéséhttp://www.life.hu/intim/20190531-jobb-ember-leszek-mozgalom-a-junius-az-erintese.htmlÖlelés, simogatás, kézfogás – a legtöbb emberben ezek a szavak jó érzést keltenek, ám akadnak olyanok is, akik érzelmeiket inkább szavakkal vagy más tettekkel fejezik ki. A Jobb ember leszek! mozgalmunk júniusi kihívásában arra szeretnénk mindenki buzdítani, hogy fejezze ki az érzelmeit érintéssel. IntimOrigoMegnyílt London első nudista kocsmája: fotók (18+)http://www.life.hu/intim/20190611-megnyilt-london-elso-nudista-kocsmaja.htmlMegnyílt London első nudista kocsmája. Intim--Belehalt sérüléseibe az a román nő, akinek a férje szexuális segédeszközként használta a répát (18+)http://www.life.hu/intim/20190610-belehalt-seruleseibe-az-a-roman-no-akinek-a-ferje-szexualis-segedeszkozkent-hasznalta-a-repat.htmlMegölte a feleségét Romániában egy zöldségfétisben szenvedő férfi. Intim--Érzéki rajzok a gyönyörről (18+)http://www.life.hu/intim/20190607-erzeki-rajzok-a-gyonyorrol.htmlMinimalista stílusban, mindössze néhány tollvonással készít erotikus rajzokat egy művész. IntimOrigoIsmerd meg a P-pontot, ami elképesztő orgazmust okoz a férfiaknak (18+)http://www.life.hu/intim/20190607-ismerd-meg-a-p-pontot.htmlFantasztikus orgazmusban lehet része a férfinak, ha partnere a P-pontját kényezteti. Eláruljuk, hogy mi is ez pontosan. IntimOrigoPartnere orálisan kényeztette a sofőrt vezetés közben egy angliai autópályán (18+)http://www.life.hu/intim/20190602-partnere-oralisan-kenyeztette-a-sofort-vezetes-kozben-egy-angliai-autopalyan.htmlAngliában egy sofőrt vezetés közben kényeztetett a párja orálisan. A jelenetről videó is készült. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.