Kitálaltak vásárlóikról a bugyiboltosok

Forrás: Shutterstock -
bizarr fehérnemű bugyi eladó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különös dolgokat látnak munkájuk során a bugyiboltosok. Egy internetes fórumon most részleteket is elárultak ezzel kapcsolatban.

Sok férfi azt gondolná, remek munkája van a bugyiboltosoknak, hiszen egész nap csipkés fehérneműk között dolgoznak. Csakhogy akadnak bizarr pillanataik is, egy-egy vásárló ugyanis különös dolgokat művel az üzletben... A Ripost most összegyűjtötte beszámolóikat az internetes fórumokról. Nézzünk közülük néhányat!

„Szóltam a vevőknek, hogy öt perc múlva zárunk, már ne menjenek a próbafülkébe. Az egyik nő erre félmeztelenre vetkőzött, és ott a bolt közepén próbált fel egy melltartót. Leesett az állam, ahogy annak a több tucat embernek is, akik az üzlet kirakata előtt elhaladtak.”

„Egy idős nő kijött a próbafülkéből egy szál melltartóban, elém állt, és kérte, mondjam meg neki őszintén: ugye még mindig szexi? Mit mondhattam volna? Azt mondtam, igen.”

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock

„Bejött egyszer egy fickó, aki rendszeresen jön melltartókat venni. Viccesen közöltem vele, hogy boldog asszony lehet a felesége, mire elmondta, hogy ezeket nem neki veszi, hanem más nőknek. Senkivel nem csalta meg az asszonyt, csak fehérneműt vesz a neten megismert fiatal csajoknak, elküldi postán, és cserébe fényképet kér.”

„Volt bent egy idős úr, aki a bolt kellős közepén saját magára próbálta a női melltartókat. Nem vette le az ingét, így még bizarrabb volt. Kiválasztott egyet, és megvette.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.