Nem tudja, mitévő legyen a férfi, aki beleszeretett testvére feleségébe

Forrás: Thinkstock -
házasság szex viszony szerető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy férfi levelet írt az egyik brit portálnak, hogy segítséget kérjen: a bátyja felesége a szeretője. Szeretik is egymást, de a nő nem meri elhagyni agresszív férjét.

Különös történetet osztott meg egy férfi a The Sun párkapcsolati szakértőjével. Elmesélte, hogy évekkel ezelőtt átment egyszer a testvéréhez, ám a férfi nem volt otthon, csak a menyasszonya, aki épp sírt amiatt, mert a párja megverte őt. A férfi elkezdte a nőt vigasztalni, majd csókolózni kezdtek.

Amikor az báty újra agresszív lett, a nő kétségbeesésében újra felhívta a férfit, akivel akkor már szexeltek is. Később egymásba szerettek, de ekkor már nem lehetett lefújni az esküvőt.

A kép csak illusztráció Forrás: Thinkstock

Azóta a nő két gyermeket szült agresszív férjének, és továbbra is szeretője a sógorának, akinek egy másik, azóta tönkrement párkapcsolatából szintén született egy fia.

A szerelmesek minden vágya, hogy együtt legyenek, ám a nő nem mer kilépni házasságából.

A portál szakértője szerint mégis az lenne a megoldás, ha a nő elhagyná a férjét és a hatóságok segítségével biztonságos helyre költözne a gyerekekkel, és később meglátják, akarják-e folytatni a párkapcsolatot szeretőjével.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.