Elárulta a lányát, hogy megvédje felszarvazott sógorát: szakítás lett a vége

család árulás szakítás kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Redditten kért néhány napja segítséget egy elkeseredett anya, aki hosszas tépelődés után elmondta a lánya barátjának, hogy a 27 éves nő legalább egy éve folyamatosan csalja. -írja a DailyMail.

"A lányom mindig is egy ravasz, manipuláló, hidegszívű ember volt, aki egész életében kihasználta az embereket, nem törődve érzéseikkel."

- írta az anyuka, aki confused123456 (összezavarodott123456) néven regisztrált az oldalra.

A nő elárulta, hogy lánya sosem akart dolgozni, mindig a könnyebb utat választotta, és ahelyett, hogy a saját lábára állt volna, összejött egy nála 15 évvel idősebb férfival -feltehetőleg a pénzéért - aki halálosan belezúgott.

Forrás: Shutterstock

"Ez a pasi egyszerűen fantasztikus volt a lányomhoz és a gyerekéhez, éppen ezért összeomlottam, amikor megtudtam, hogy az elmúlt egy évben folyamatosan csalta őt a lányom"

- folytatta a történetet a megtört anya.

Miután a férfi megtudta az igazságot, rögtön szakított a lánnyal, a 27 éves nő pedig szóba sem akar állni áruló anyjával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.