Hevesi Kriszta ezt gondolja arról, ha szünetet tartunk a párkapcsolatunkban

Hevesi Kriszta párkapcsolat szünet szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hevesi Kriszta elárulta, van-e értelme szünetet tartani egy párkapcsolatban.

Gyakran előfordul, hogy bizonyos okok miatt a párok úgy döntenek, tartanak egy kis szünetet a párkapcsolatukban. Vajon célravezető mindez? Megmenthető egy kapcsolat ezzel a drasztikus lépéssel? Hevesi Kriszta beszélt erről a témáról a FEM3 Caféban.

Az egyik oldalról ez néha jó tud lenni. Hiányozni az tud, aki nincs mindig jelen. Van úgy, hogy egyszerűen mindenféle élethelyzetből és egyéb okokból kifolyólag úgy érezzük, hogy szükségünk van a leülepedésre és kicsit sok volt a másiknak a jelenléte. Pláne akkor, ha ezt viták előzik meg. Ez akkor szokott megjeleni, ha egyéb téren, más élethelyzetben van valamilyen krízis, ahova nagyon sok energiát kell fektetni. A másik viszont, amikor derült égből villámcsapásként jön a bejelentés..." - mondta el Hevesi Kriszta, aki hozzátette, vannak olyan párok, akik azért akarnak szünetet tartani, hogy egy kicsit kikacsinthassanak a kapcsolatból.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.