Tudd meg, melyik három csillagjegy a leghűségesebb!

Skorpió Bak csillagjegy horoszkóp hűség hűséges rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A megcsalás nem csak egyénfüggő, bizony születésünk ideje is befolyásolhatja, mennyire vagyunk hűtlen vagy épp hűséges típusok. A következőkben az utóbbi csoportba tartozó csillagjegyeket mutatjuk.

Íme a három leghűségesebb csillagjegy!

Rák

Érzelmes, családcentrikus és érzékeny jegyként nem lepődhetünk meg, ha ebbe a csoportba tartozik. Szeret gondoskodni, gyakran a sajátja elé helyezi szerettei érdekeit és mindent megtesz azért, hogy jó társ lehessen. A rák a hosszú és mély párkapcsolatok híve. Még szingliként is nagyon ritkán hajlik az egyéjszakás kalandok irányába.

Tudd meg, melyik három csillagjegy a leghűségesebb! Forrás: Shutterstock

Skorpió

Tüzes vízjegyként nagyon erős benne a birtoklási vágy, ami akár teljes kisajátításba is átcsaphat. Ez a csillagjegy nagyon féltékeny típus, de ezzel nem leplezni szeretné saját hűtlenségét. A skorpió, ha megtalálta párjában a szoros lelki-testi - már-már szimbióta - kapcsolatot, akkor nem fog félrelépni. Előbb szakít, mint hogy mással bújjon ágyba.

Bak

Egy jól működő kapcsolatot nem fog kockára tenni a hűtlenségével. A Bak számára nagyon fontos a megbízhatóság, amit önmagára is érévnyesnek tart. Akkor, ha elköteleződik, azt nagyon komolyan veszi. A bak sok esetben a tradíciók embere is, aki konzervatíavn gondolkodik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.