Kelemen Anna szerint kalóz túsztárgyalónak lenni menő - Fotó

fotó Kelemen Anna csipke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kelemen Anna azt írja, sok új menő szakma van manapság: például a kalóz túsztárgyalók munkája is ilyen. 

Kelemen Anna nemrég olyan fotót posztolt, amitől teljesen ledöbbentek a követői. Többen is azt írták, túlságosan le van fogyva a szőkeség. Most azonban egy elképesztően szexi fotóval lepte meg a rajongókat, sőt a posztjában azt is kifejtette, melyik szerinte az egyik legmenőbb szakma.

"Sok új szakma alakult ki már a világban, de talán a legizgalmasabb a kalóz túsztárgyaló. Lassan, ha megkérdezik az iskolában, hogy "Mi leszel ha nagy leszel, Pistike?", akkor elképzelhet, hogy Pistike kalóz túsztárgyaló akar lenni! Ehhez persze kell a nyelvtudás és Pistike ezért becsülettel fogja az angolt elsajátítani, tudván,hogy egy jövedelmező szakmához befektetés kell! A kalózok sem akarják ma már a túszul ejtett emberek életét, sokkal jövedelmezőbb ha váltságdíjért szabadon engedik őket. A hajót nem érdemes elrabolni, mert a biztosítótársoságok úgyis a hajó tulajdonosnak fizetnek. Pistike tehát jól választ szakmát. Sok millió dollár cserél így gazdát és persze a túsztárgyalónak is csurran-cseppen!" - írja Anna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.