A pornósztár levette maszkot a buszon forgatás közben, most körözi a rendőrség

Forrás: Instagram/kaori7dominick7 -
körözés Maszk koronavírus pornósztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kaori Dominick pornószínésznőt keresi a kolumbiai rendőrség, mert a nő nem viselt maszkot, amikor is egy buszon forgatott egy erotikus jelenetet. A videó hamar népszerű lett, így jutott el a buszokat üzemeltető céghez, amely feljelentést tett.

A jelent szerint Kaori Dominick felszáll a buszra maszkban és gumikesztyűben, majd ott megismerkedik egy férfivel. Megbeszélik, hogy kipróbálnak egy okosvibrátort, amit a férfi irányít, miközben a nő használja.

A pikáns pillanatokban Dominickről lekerül a maszk, amivel nagy hibát vétett, mert ez illegális, Kolumbiában ugyanis jelenleg tombol a koronavírus, 92 ezer beteget regisztráltak eddig.

Kaori Dominick pornósztár levette a maszkot a buszon forgatás közben Forrás: Instagram/kaori7dominick7

A videó igen népszerű lett, és hamar elterjedt, így jutott el a buszokat üzemeltető Metrocali nevű céghez, aki feljelentést tettek. A videót ezután törölték, a rendőrség pedig nyomozásba kezdett – írja a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.