Mindenkinek ajánlom, hogy bármennyire is szeretné azonnal kipróbálni az eszközt, előbb vegyen erőt magán, és igenis olvassa végig becsületesen az útmutatót. Én türelmetlen voltam, és ez meg is nehezítette az első használatot. (Ami azt illeti, eleinte érdemes megismételni minden alkalommal ezt a folyamatot, amíg rutinos használókká nem válunk.) Az első dolog, ami sokaknak problémát okozhat, egyébként itt tapasztalható: sajnos mind a leírás, mind a készülékhez tartozó TASL applikáció angol nyelvű. Közepes nyelvtudás és/vagy tolmács, fordítóprogram nélkül valószínűleg hamar a fiók mélyére és feledésbe merül a kütyü.

Ha viszont az angol nyelv vagy a türelem hiánya nem akadályoz meg ebben, akkor a leírás érthetően ismerteti az intelligens gésagolyó működését. Az applikáció (személy szerint az androidos verziót használtam, de Iphone 4S-nél fejlettebb telefonokra is elérhető) nagyon egyszerűen csatlakoztatható a valamelyest már előre feltöltött eszközhöz, ami külön öröm, mert nem ez az első intelligens szexjátékszerem, és nem eggyel hosszasan gyűlt meg a bajom ezen a ponton. Itt viszont elég volt bekapcsolni magát a golyót, a telefonomon aktiválni a Bluetooth-t, az appon belül kettőt kattintani, és már szinkronizálva is voltak egymással.

Forrás: vagyaim.hu

Ezt követően az app kapásból végigvisz egy pár lépéses bevezetőn, ami kitér az egész kegel-torna mibenlétére, a medencefenék izmainak elhelyezkedésére és beazonosítására, és arra, hogyan kell elhelyezkedni, valamint felhelyezni és használni a Krusht. A releváns izmok megtalálása valóban nehezebb, mint gondoltam. Egy nem reszponzív eszköz esetében már itt biztos, hogy elbuktam volna a hatékony edzést azzal, hogy sokkal mélyebben helyezem fel, mint szükséges, mivel azonban a golyó az izmok feszítésére rezgéssel és vizuális módon is reagál, egyszerűbb volt a megfelelő pontra helyezni.

A helyén tartani már problémásabb volt (igen, tudom, hogy többek között épp erről szól az egész). Egyrészt azért, mert ahogyan az app is javasolta, elővettem a – szigorúan vízbázisú – síkosítót. Azt nem állítom, hogy nem kell a használata, sőt! Arra viszonyt érdemes figyelni, hogy csak a mindenképp szükséges mennyiséget használjuk, különben könnyen odébb mászik a tojás. Ugyanakkor itt térnék vissza az elsőre ismeretlen küldetésű kis kiegészítőre: ez a képen is látható eszköz pontosan arra jó, hogy amikor már megtaláltuk a golyó tökéletes helyét, akkor a szárra illesztve ott is tartsuk. Egyszerű de nagyszerű, ráadásul kényelmes megoldás.

Ezeken a lépéseken túljutva azt hittem, már készen állok, hogy nekikezdjek az első edzésemnek. Persze ismét bekapcsolt a türelmetlenségem, úgyhogy neki is kezdtem, viszont ha rám hallgattok, inkább hagytok még egy kis időt magatoknak, hogy megtaláljátok a megfelelő pozíciót, ellenőrzitek párszor, hogy minden a helyén van-e. Mert ha egyszer elkezditek a napi programot, akkor már az eredményetek rovására mennek a korrigálások (az adott napi programot ugyanis nem lehet újraindítani, legfeljebb kibővíteni, ha kiléptek belőle, akkor is onnan folytatja, ahol abbahagytátok).

A TASL app egyébként hat különböző, szakmai edzésprogramot kínál fel, amiket a szexuális előélet, valamint az egészségügyi probléma vagy kitűzött cél alapján csoportosít.

Forrás: vagyaim.hu

Mivel szerencsére sem vizelettartási, sem szülés utáni gondokkal nem küzdök, ráadásul a gyerekvállalás sem lebeg a szemem előtt, ezért a tapasztalatalapú programok közül válogattam. Tudván, hogy 15+ évvel a hátam mögött is három ujjamon meg tudom számolni a hüvelyi orgazmusaimat, úgy döntöttem, hogy jobb lesz az alapoknál kezdeni, és önérzet ide vagy oda, de ráböktem a „1st timer" elnevezésűre.

Bár a mindössze öt perces edzés során, amin egy (választhatóan női vagy férfi) személyi tréner hangja vezetett végig, azt gondoltam, alálőttem a szintnek, a kapott eredmények rám cáfoltak. Minden elvégzett edzés után kapunk ugyanis egy összegzést, ami olyan szempontokat vesz figyelembe, mint hogy mennyire tudjuk kontrollálni az izommunkát, mekkora erőt vagyunk képesek kifejteni vele, illetve hogy milyen hosszan tudjuk tartani a nyomást. Hát, van hová fejlődnöm, ez tény. Szerencsére az app visszakövethető statisztikáinak köszönhetően látható az eddig megtett út, és azt is elolvashatjuk, mire kell kiemelt figyelmet fordítani a következő edzésnél.

Szóval az a része az aggályaimnak, hogy nem tudom megfelelően végezni az edzéseimet, ezzel a lendülettel el is tűnt. Maradt a kitartásommal kapcsolatos, de erről meg a tetszőleges időpontra beállítható emlékeztető és a rendszeres használattal fokozatosan feloldható, már valóban örömszerzésre hivatott rezgésminta-kínálat gondoskodik, valamint az, hogy a szemmel látható, nyomon követhető fejlődés már az előtt motivációt ad, hogy megkezdődne az érezhető fejlődés. De egy hét aktív sportolás (értsétek: napi 5 perc) után azt mondhatom, utóbbira sem kell sokáig várni.

A szuperintelligens Ohmibod Lovelife Krush gésagolyót IDE kattintva vásárolhatod meg. (x)

A teszteszközt biztosította a Vágyaim.hu.