Nem hiszed el, milyen szerelésben teker Kelemen Anna – Fotó

szexi Kelemen Anna fürdőruha sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mindig dögös Kelemen Anna új mozgásformát talált, amellyel tovább edzheti formás idomait. A sztár az infrás biciklizéshez egy szuperszexi fürdőruhát választott.

Kelemen Anna nem rég fekete csipkebugyiban és melltartóban ringatózott rajongói legnagyobb örömére. Úgy tűnik, Annácska nem szeret túl sok ruhában pózolni, ezt bizonyítja legújabb posztja is, amelyben arról ír, hogy talált egy új mozgásformát, amellyel karbantarthatja a testét.

Az infrás biciklivel rengeteget izzad az ember, éppen ezért nem érdemes túlöltözni hozzá, ezt a sztár is jól tudja. Anna egy szexi egyberészes, mélyen kivágott fürdőrucit kapott fel a sportoláshoz.

"Olyan mozgástevékenységet választottam, amellyel fokozottabb az izzadás, segít a méreganyagok kiürítésében, nagyon jó stresszkezelő, és energizál! Ti mit sportoltok? Izzadni jó csodás marad tőle a bőrünk!" - írta a poszthoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.