Exkluzív interjúban beszélt Yvonne Dederick a szexről - Videó

interjú Yvonne Dederick szex videó szexualitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Yvonne Dederick nem éppen egy könnyű témáról beszélt: elárulta, hogy szerinte milyen veszélyek és nehézségek lengik körbe a mai fiatalok szexuális életét. 

Ahogy azt korábban megírtuk, Yvonne Dederick nemrég egy hiánypótló könyvet dobott piacra, amely a Pályakezdő milliárdosok címet viseli. A könyvben számos érdekes téma kerül kibontásra, például az, hogy mit jelent manapság influenszernek lenni, vagy hogy milyen problémákkal szembesül szex terén egy mai fiatal.

Az egykori luxusfeleség egy külön fejezetet szentel a szexnek, a szexualitásnak és az ezzel kapcsolatos gyermek-szülő közötti párbeszédnek. A Life.hu-nak azt is elmondta, miért tartja ennyire fontosnak, hogy a fiatalok minél többet beszélgessenek a szüleikkel a szexről.

Yvonne azonban nem csak a nyers tényeket osztotta meg az olvasóival, hanem a saját tapasztalatait is. Elárulta, hogy 12 éves korában már felnőtt férfiak udvaroltak neki, ugyanis ránézésre úgy festett, mint egy igazi nő. Ám mivel lelkileg még egyáltalán nem állt készen semmilyen kapcsolatra, így számára ez sokszor nagyon kellemetlen volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.