Kabát Péter a Life TV műsorában mesélt kendőzetlenül egy igen obszcén szexuális kalandról, ám Hajdú Péter végül ezt a részt nem engedte adásba. Most viszont elárulta, mi hangzott el a felvételen.

Péntek este láthatják a nézők a Life TV-n az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor új részét, melyben a műsorvezető Kabát Péterrel beszélgetett fesztelenül. A focistából lett celeb ma már boldog kapcsolatban él Róka Adrienne-nel, ám fiatalon igen szabados életet élt.

Kabát PéterFotó: Polyák Attila - Origo

Kabát Péter elmesélte egyik legdurvább szexuális kalandját, amit végül Hajdú Péter kivett az adásból, mert túl durvának tartotta. A Ripost azonban megtudta, mi hangzott el.

Amikor a Honvédban fociztam, az évzáró banketten az egyik csapattársam mondta, hogy van egy csaj, akarjuk-e? Elhozta a lányt, aki húsz-huszonkét éves volt, és nagyon szerelmes volt a csapattársamba. Elmentünk mindannyian a srác nyaralójába. Ott volt egy hatalmas ágy, és nem viccelek, tizenöten voltunk azzal a csajjal... Sorban álltunk.... Én kétszer – mesélte Kabát Péter, aki azt is hozzátette, hogy az orgia végén sajnálta a lányt, aki csupán azért vállalta a dolgot, mert végtelenül szerelmes volt.

„A srác meg csak nézte a helyzetet, és röhögött" – folytatta Kabát, amire Hajdú felháborodottan ezt reagálta:.

„Fú, mekkora paraszt lehetett az a pasi! Milyen beteg ez a csávó...!"