Dobó Ági párja a terhesség alatti szexről: „Lehet, hogy ciki, de nekem nem ment"

Forrás: TV2 Sajtószoba -
terhesség titok felnőtt Dobó Ági vőlegény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Apák a pácban című YouTube-os műsorban Kucsera Gábor, Meggyes Dávid és Kis Csaba olyan tabu tabu témákat feszegetnek, amelyekről férfiak nyíltan ezi dáig aligha. Az egyik részben egy igazán megosztó témát veséztek ki, ami nem volt más, mint a terhesség alatti szex. Dobó Ági vőlegénye, Csabi pedig kendőzetlen őszinteséggel mondta el véleményét.

„Bizonyos értelemben csodálatos a várandósság, de a szexet tekintve nem igazán. Ez abszolút nem az Ági hibája volt. Lehet, hogy ciki, de nekem nem ment... Nagyjából 7-8 hetes terhes lehetett az Ági, mikor kiderült, hogy babánk lesz. Akkor azt hiszem, egyszer még megpróbáltam, de valami belső frusztráció miatt nem ment" - kezdte Csaba.

Dobó Ági és Kis Csaba Forrás: TV2 Sajtószoba

Ági az elején ezt nehezen értette meg, ő próbálkozott, hogy ez megváltozzon. A második gyereknél már nem is próbálkozott, tudta, hogy mi a helyzet, úgyhogy kilenc hónapra ezt feladta" – szögezte le.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.