Lana Rhoades úgy döntött, kitálal, és megosztja a saját tuti szextippjeit, hogy más is olyan jó lehessen az ágyban, mint ő.

Az egykori pornósztár, Lana Rhoades hat olyan szexpraktikát osztott meg a Daily Star hasábjain, melyekkel jobbá tehetjük a szexuális életünket. 

1. Lelkesedés

Lana szerint az a legfontosabb, hogy rajongj a másikért, érezze, hogy teljesn odáig vagy érte.

2. Szexi üzenetek

Küldj erotikus tartalmú üzeneteket párodnak, méghozáz akkor, amikor tudod, hogy épp teljesen mással van elfoglalva: munkában vagy boltban van. Ezeket lehetnek pajzán kis történetek, melyeknek kettőtök a főszereplője, vagy egy meztelen, sejtelmes fotó rólad, amin nem látszódik az arcod.

3. Ne lőjj el minden patront

Az első együtlétkor ne próbáld bizonyítani, hogy te mi mindenben vagy jó, hagyd, hogy felcsigázva várja a következő alkalmat.

4. Ki az ágyból

Lana arra buzdít mindenkit, hogy használják ki a ház különböző helyiségeit, részeit is egy kis szexre, hiszen ettől izgalmasabb lesz a dolog.

Lana RhoadesForrás: instagram.com/lanarhoadeshottest/

5. Öltözz szexisen

A csipkés fehérnemű, egy szexi babydoll nem csak a párodnak fog tetszteni, de te is jobban érezheted magad benne, így pedig jobb és izgalmasabb lesz a szex is.

6. Mondd ki mire vágysz

A piszkos szavak, a vágyaid naturális kifejezési módja nagyon izgató tud lenni. Lana szerint ezzel is felpezsdítheted a szexuális életedet.