Otthagyta tanári állását és pornósnak állt: mellei 7 kilót nyomnak - Fotó

Forrás: Instagram/Lorena Fabiana Colotta -
pornó mellek tanár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lorena Fabiana Colotta 49 éves, de folyamatosan 30 körülinek hiszik. A hatalmas mellű egykori tanárnő, aki pornósnak állt, elárulta, hogy szerinte hogyan lehetséges ez. 

Még nincs 50 éves az egykori tanárnő, Lorena Fabiana Colotta, de már 50 szépészeti beavatkozáson esett át. A pornócsillagot ezért nem is nézik 49 évesnek, folyamatosan 30 körülinek gondolják. Lorena szerint nemcsak a beavatkozásoknak köszönhető ez, hanem az egészséges életmódjának és a sokkal fiatalabb férjének is.

Lorena Fabiana Colotta Forrás: Instagram/Lorena Fabiana Colotta

A nő 25 éves volt, amikor először kés alá feküdt a mellei megnagyobbításáért, amit azóta többször is megismételt. Összesen 15 alkalommal műtötték csak a kebleit, amik mára 7 kilót nyomnak. A műtétekkel 50 éves kora után sem kíván leállni. Tisztában van vele, hogy megjelenése feltűnést kelt, de ő élvezi, ha beszélnek róla - írja a Daily Star.

Lorena azt is megmutatta, milyen volt 17 évesen, a műtétek előtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.