Elvesztette a munkáját a fodrásznő, most milliomos lehet pikáns képeivel

Forrás: Shutterstock -
modell vetkőzés fodrász felnőtt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 32 éves Kylie Biss milliomos lett az OnlyFans oldalon. Miután a koronavírusnak köszönhetően elveszítette fodrász munkáját, pikáns képeket kezdett el árulni magáról az előfizetéses felnőttoldalon.

Kylie Biss a koronavírus-járványnak köszönhetően elveszítette munkáját, ezért úgy döntött, hogy az előfizetéses alapon működő OnlyFans oldalon fogja árulni szexi képeit. A vállalkozás annyira jól sikerült, hogy az anyuka már egy medencés villában él Spanyolországban. Kylie azt állítja, hogy felfelé ívelő karriere nagy önbizalmat adott neki - írja a Daily Star.

szexi modell illusztráció Forrás: Shutterstock

Kylie fodrászként dolgozott, mióta 14 évesen otthagyta az iskolát. Keményen dolgozott, megházasodott, gyermekeket szült és házat is vett - de amikor kirobbant a járvány, minden munkáját elveszítette. Önálló vállalkozói tevékenység azt is jelentette, hogy nem volt jogosult állami támogatásra. Egy barátja javasolta neki az OnlyFans oldalt és úgy döntött, hogy megpróbálja. Először nagyon ideges volt, de gyorsan belejött, most pedig már vagyonokat keres fotóival.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.