Egy férfi és egy nő Pilát Gábor magazin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra a Life.hu-n olvashatjátok Pilát Gábor gondolatait kapcsolatokról, szerelemről, barátságról és persze a szexről is. Most az Egy Férfi és egy Nő című könyvéből olvashattok el egy részletet.

Minél nagyobb autóval járunk, annál kevesebben utazunk benne.
Minél nagyobb a házunk, annál kevesebben lakunk benne.
Minél okosabb a telefonunk, annál kevesebbet gondolkodunk.

Miért? Mert az egyre több kommunikációs lehetőség egyre kevesebb beszélgetést eredményez, az egyre nagyobb hatalom egyre nagyobb elnyomást, az egyre nagyobbra duzzadó ego pedig egyre kevesebb valódi szabadságot, és egyre több bűnt és fájdalmat.

Az egyre nagyobbra duzzadó ego egyre kevesebb valódi szabadságot, és egyre több bűnt és fájdalmat eredményez Forrás: Shutterstock

A fájdalmadat és a szenvedésedet senki nem akarja majd elvenni tőled, a szabadságodat sokan. Nem feltétlenül azért, mert rosszat akarnak neked, sokkal inkább azt hiszik, hogy ez ilyen módon megszerezhető. Csak azt felejtik el, hogy a bűn kényszeres, a szeretet önkéntes, ezért a bűnben kiüresedsz, a szeretetben kiteljesedsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.