Újra a Life.hu-n olvashatjátok Pilát Gábor gondolatait kapcsolatokról, szerelemről, barátságról és persze a szexről is. Most az Egy Férfi és egy Nő című könyvéből olvashattok el egy részletet.

Sokszor sajnos csak a testünkre fordítunk figyelmet, ami születésénél fogva pusztulásra van ítélve. A lelkünket, ami viszont minden egyes életfunkciónkra, érzésünkre, testi betegségre, életkedvünkre befolyással van, azt hanyagoljuk.

Éltesd a lelkedet is!Forrás: Shutterstock

A botox, a hajbeültetés és a plasztikai sebészet jó esetben szebbé, vonzóbbá és kívánatosabbá teszi a testet, de a léleknek egy másfajta szépészeti operációra van szüksége. Altató, sebészkés, implantátum nem kell a műtéthez, de elfogadásból, megbocsátásból és szeretetből annál többre van szükség.

Véleményem szerint, sem a világ legjobb tematikájával megtartott előadás, sem könyv vagy bármilyen életvezetési, párkapcsolati tanácsadás sem fog átütő és stabil eredményt hozni, ha nincs meg az emberben a változtatás határozott szándéka és a megfelelő gyakorlatba történő átültetés.


Pilát Gábor, a Tabuk nélkül a párkapcsolatról Facebook-oldal megalapítója.