Bárhol, bármikor megvillantja tangás popsiját a vegán influenszer - Nem zavartatja magát (18+)

popsi Anastasia Fields fenék influenszer vegán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anastasia Fields, a vegán influenszer arról híres, hogy bárhol képes megvillantani tangás popsiját, a legkülönfélébb helyeken mutogatja magát.

Anastasia Fields 1,3 millió követővel rendelkezik, akiknek legtöbbször a fenekét mutatja meg. Láthattuk már tangás popsiját a tengerparton, medence szélén, lépcsős sikátorban, de múzeumban is. Rajongói természetesen nem győznek betelni a látvánnyal.

Anastasia az OnlyFans felnőtt közösségi portálra is regisztrált, ahol vagyonokat keres. Olyan meztelenkedős fotókat tesz ott közé, amit az Instagram letiltana, ezzel pedig közel 4 millió forintnak megfelelő összeget keres havonta.


A modell néha ajándékokkal is kedveskedik követőinek, kisorsolja közöttük a használt fehérneműit, ám elmondása szerint nagyon fárasztó állandóan ennyi férfivel foglalkozni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.