Barátnőjének keresett nőt, de végül ő is beleszeretett: most hármasban élnek boldogan

Forrás: Northfoto -
biszexuális barátnő hármas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 24 éves Joel Forchue és a 22 éves barátnője a középiskola óta együtt vannak, ám már nem kettesben élnek: bevettek egy harmadikat is, és nemcsak az ágyukba, hanem az egész életükbe. 

A 24 éves Joel Forchue és a 22 éves Mickey Pagan ahogy meglátták egymást a középiskolában, egyből vonzalom alakult ki közöttük. Randizni kezdtek, és azóta is együtt vannak, habár már nem csak kettesben. A 22 éves Mickey mindig is biszexuális volt, és a kapcsolatuk egy pontján előállt azzal az ötlettel, hogy keressenek egy barátnőt.

Biszexuális barátnőjének keresett nőt, de végül ő is beleszeretett Forrás: Northfoto

2020 szeptemberében kezdett el Joel beszélgetni egy alkalmazáson keresztül Jaida Cutinóval. Mind a férfi, mind pedig a barátnője erős vonzalmat érzett a nő iránt, ezért a hosszas beszélgetések és találkozások után megkérték, hogy legyen mindkettőjük barátnője, amibe a lány bele is ment.

Nem sokkal ezután pedig Joel eljegyezte Mickey-t, azóta pedig hármasban élnek teljes boldogságban, és szó sincs párkapcsolati féltékenységről, mindig emlékeztetik egymást, hogy nincs senki, akit jobban szeretnének a másiknál.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.