Kifordult a nő vaginája szeretkezés után - kórházban kötött ki

Forrás: 123rf.com -
kórház vagina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy fiatal párnak, Tsionnak és Brashaadnak az aktus után kórházba kellett menniük, mert a nővel kifejezetten rémisztő dolog történt. A párnak két hétig mellőznie kell mindenfajta szexuális tevékenységet, az orvos ugyanis sérüléseket talált a vagináján. 

A nő azonnal orvoshoz ment, miután észrevette, hogy a szeretkezésnek rossz vége lett - kifordult a vaginája.

A pár hónapokig távkapcsolatban élt, és már nagyon várták szenvedélyes találkozójukat, de egyáltalán nem úgy sült el a dolog, ahogy várták. Amikor a férfi megérkezett a hotelszobába, bevallotta a nőnek, hogy a nagynénjével érkezett, ezért a pásztorórát máshol kell megejteniük.

A vágytól fűtött szerelmesek ezután útnak indultak, hogy keressenek egy másik, privátabb helyet az akció lebonyolítására:

- kezdte a férfi a beszámolót a Daily Starnak.

Forrás: 123rf.com

- vette át a szót a nő.

A férfi viszont észrevette, hogy a nő nagyon mereven jár, ezért beszálltak az autóba, hogy megnézzék, mi történhetett, és azt észlelték, hogy

A pár ezután elrohant a közeli kórházba. Miután elmondták, mi történt, a nővér azt mondta nekik, hogy valóban látnak sérüléseket a területen, és remélhetőleg nem kell összevarrni.

- magyarázta az orvos. Végül azt javasolta, hogy néhány hétig tartsanak szünetet, és hagyjanak időt a duzzanat leapadásának; továbbá azt javasolta a nőnek, hogy tegyen jeget az intim területre, hogy könnyebben lohadjon le a duzzanat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.