Wanda Nara hihetetlenül dögös fotót posztolt Instagram-oldalán.

Ahogy arról mi is hírt adtunk, azt beszélik, hogy Mauro Icardi, a PSG argentin futballistája megcsalta feleségét. Wanda Nara nemcsak a focista felesége, de egyben menedzsere is, így még különlegesebb kettejük története.

Wanda sosem rejtette el a kíváncsi szemek elől bájait, volt, hogy egy lovon pózolt anyaszült meztelenül. Ezúttal a zuhany alatt lőtt magáról egy igencsak pikáns felvételt, és bár a fotó azóta eltűnt a dögös sztárfeleség profiljáról, az internet nem felejt.

Wanda Nara nem sok mindent bízott a képzelőerőre.Forrás: instagram.com/wanda_icardi/

A pikáns fotó után egy összebújós, közös fotót posztolt Wanda, és elmesélte, hányadán állnak most Mauróval.

"Az elmúlt hónapokban feltöltött fotók mind azt mutatják, milyen boldogok voltunk, pedig a történtek miatt nagyon megsérültem. Minden nap azt kértem Maurótól, hogy váljunk el. Amikor rájött, hogy nincs visszaút, azt mondta, hogy ha az elválás az egyetlen módja annak, hogy véget vessünk a fájdalmaknak, akkor tegyük meg. Elmentünk az ügyvédhez, Mauro két nap alatt elfogadta az összes feltételt és aláírtuk a megállapodást. Másnap olyan levelet írt nekem, amilyet még soha senki. "Mindent odaadtam neked, és mindened megvan, remélem, boldog leszel, mert az engem is boldoggá tenne." És ott rájöttem valamire: hiába van meg mindenem, ha nem vagyok vele. Az a fontos, hogy mindketten szabadon véget vethettünk 8 éves történetünknek, de a sírásba belefáradt lelkünkkel újra szabadon választottuk egymást. Szeretlek"