A modellként, fotóművészként és íróként is tevékenykedő Marjai Judit piszkosul dögös fotót posztolt közösségi oldalán, és megmutatta, milyen jól tartja magát túl az ötvenen is.

Marjai Judit idén nyáron töltötte az 54-et, de nyugodtan letagadhatná korát, ugyanis a modell elképesztően jó formában van. Rajongói örömére előszeretettel mutogatja bájait, és nem rejti el a kíváncsi szemek elől sem dús kebleit, sem tónusos testét.

Judit ezúttal egy tükörszelfivel jelentkezett Instagram-oldalán, amihez csak ennyit írt #afterfifty, vagyis túl az ötvenen.

Forrás: Instagram

 Emellett megosztotta érzéseit és gondolatait az öregedésről is. "Az öregedés nem egy jó buli. Még akkor se, ha a most divatos glamour magazinokban láthatod a bombázó fehér hajúakat és könyveket is olvashatsz a boldog öregségről. Nem, egyáltalán nem egy leányálom, én se gondoltam volna, hogy megöregszem. Fiatalon. Igen, fiatalon öregedtem meg, mert belül az ember képtelen elfogadni és még mindig a tini rácsodálkozásával nézi a világot, benne a tükörben egy gyanúsan változó nénire (ill bácsira)" - írta a többi között.

 

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata.Készülődj velünk az év legszebb időszakára!