A 63 éves Madonna úgy pucsít legújabb fotóján, mintha még mindig tini lenne

fotó pucsítás domina Madonna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű énekesnő mintha nem venne tudomást az idő múlásáról. Sőt, talán még vadabb szerelésekben mutatkozik, mint fiatalkorában.

Madonna sokáig egyeduralkodó volt, és bármivel rukkolt elő, az szinte azonnal a slágerlisták élén kötött ki. Az elmúlt években kiadott lemezei azonban nem arattak osztatlan sikert, és a rádiókban is inkább a régebbi dalait játsszák, nem az új szerzeményeit. Madonna azonban egyáltalán nem gondol a visszavonulásra.

Ugyanúgy koncertezik, mint fiatal riválisai, és talán még kihívóbban is öltözködik, mint az őt követő generációk. Nem veti meg a bőrből vagy latexből készült darabokat, a neccharisnyát és a dominaszerelést. Az extravagáns énekesnő legújabb fotóján megvillantotta még mindig formás fenekét és lábait, a rajongók pedig odáig vannak ezért a Madonnáért is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.