Sáfrány Emese egészen apró bikiniben élvezi a napsütést

szexi jacht bikini Sáfrány Emese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sáfrány Emese kemény időszakot él át, hiszen most szakítottak gyermeke apjával. A légtornász luxusjachton piheni ki az utóbbi idők nehézségeit.

Sáfrány Emese április elején jelentette be, hogy gyermeke édesapjával, Hornyák Ádámmal úgy döntöttek, külön utakon folytatják. A légtornász azóta visszavonult, és nem beszélt magánéletéről.

Most azonban egy lánybúcsú apropóján Spanyolországba utazott néhány napra. Bár látszólag jól érzi magát, azért bevallotta, hogy máris honvágya támadt. Persze mindezt egy igazán forró fotó kíséretében osztotta meg Instagram-oldalán.

"Nyaralás alatt kikapcsolódunk, kicsit kilépünk a mókuskerékből és magunk mögött hagyjuk az otthoni dolgokat. Én pont ezért szeretek mindig egy kicsit kiszakadni a hétköznapokból, főleg most, hogy a kovid előtt voltam utoljára külföldön, és az elmúlt két év alatt igencsak sok minden történt velem, pozitív és negatív dolgok egyaránt. Bár azt tartja a mondás, hogy mindenhol jó, de legjobb otthon!" - írta a fotóhoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.