Shona River az egyik legismertebb magyar pornós, aki édesapja egyik videókazettája miatt kezdett érdeklődni a felnőttfilmek iránt.

Shona River Webcam Girlként kezdte a pályafutását, majd hoszteszmunkákat is elvállalt. Az első filmjét huszonhárom évesen forgatta egy ausztrál barátjával. A szülei előtt titok volt, hogy mivel foglalkozik, ám úgy döntött, közli családjával, hogy belecsöppent a felnőttfilmes iparba. Először édesapjának mondta el, a családfő pedig furcsa dolgot kért lányától.

Csináld jól, vigyázz magadra, és ne mondd el a hülye anyádnak!

– mesélte Shona a Bors szerint Lakatos Levente internetes műsorában. A lány megfogadta apja tanácsát, és nem mondta el anyukájának, de figyelmetlen volt, és az édesanyja megtalálta az egyik jegyzetét a lakásban. Shona akkor tagadta, hogy pornózna, ám később már elő kellett állnia az igazsággal.

Shona RiverForrás: Instagram/Shona River

"Szerettem volna anyukámnak elmondani, hogy pornózom, de meghalt apukám, és rájöttem, hogy ez nem egy jó pillanat. Az volt a tervem, hogy összeszedem magam, befejezem az egyetemet. Amikor megkapom a diplomámat, elmondom anyunak, csak történt egy kis probléma. A hagyatéki tárgyalásra megérkezett két féltestvérem, akik tudtak róla, hogy én forgatok. Attól féltem, hogy a fejemhez vágják, hogy én jól keresek és elmondják anyukámnak."

Emiatt két hónappal az államvizsga előtt elmondtam. Anyukám akkor egy szót sem tudott szólni. Három órán keresztül csak mondtam és elmeséltem. Azt mondta: »Mit mondjak, most már késő, már nem tudlak megállítani«

– fedte fel a részleteket River, aki azt is elárulta, hogy édesapja videókazettája keltette fel az érdeklődését a pornófilmek iránt, amikor 12 éves volt.

"Azóta érdekel a pornó, mióta megtaláltam apukám egyik kazettáját. Anya megkért, hogy nézzem végig a videókat, és írjam rá, mi van rajta. Köztük volt apa egyik kazettája is. Én azt jó kislány módjára megnéztem és eltettem."