Egykor nemcsak jó barátnők, hanem kollégák is voltak. Nyári Dia és Kiss Ramóna ugyanis éveken át volt oszlopos tagja a Barátok közt című szappanoperának. Barátságukat közös nyaraláson és egy ereszd-el-a-hajam bulival ünnepelték.

Mind Dia, mind pedig Rami boldog édesanya, akiknek a gyermekük a legfontosabb. Szinte minden idejüket a családjuk körüli teendők teszik ki, miközben dolgoznak és persze saját magukra is igyekeznek időt fordítani. Ez utóbbiból kaptak most egy kis ízelítőt Dia követői, a színésznő ugyanis megmutatta, hogy bulizik két fiatal édesanya.

Nyári és Lékai-Kiss az egyik kedvelt szlovén üdülővárosban, Portorozban töltik szabadságukat. Dia legújabb posztjában pedig azzal szembesülhettek a fiatal színésznő követői, hogy az egykori sorozatsztár Ramival együtt, egy szál köntösben, pezsgővel a kezükben tombolnak egy szállodai szobában.

A köntös néha szétlibben, és a rajongók most azt találgatják, van-e bugyi Dián, vagy véletlenül megmutatta az intim részeit. Az egyik kommentelő biztosra veszi, hogy villantás történt, és röviden csak ennyit írt:

Fúj, kilátszik a csúnyája!