Amy Kupps akkor kényszerült elhagyni a tanári pályát, amikor az iskola igazgatója rájött arra, hogy a tanárnő pornóval egészíti ki a fizetését. Később lefeküdt egy volt diákjával, akitől teherbe esett.

Az Észak-Karolinában élő Amy Kupps élete egyáltalán nem mondható átlagosnak. Miután kirúgták a tanári állásából, minden percét a pornónak szentelhette, amivel, mint kiderült, egyáltalán nem keres rosszul: havonta körülbelül 25 ezer dollárt visz haza, ami átszámolva nagyjából 8,5 millió forint. 

Ezen felül egy alkoholmámoros éjszakán összejött egy fiatal sráccal. A fiú végig Miss Kuppsnak szólította, ám csak másnap derült ki, hogy egy régi diákjával feküdt le. Később az is kiderült, hogy Kupps teherbe esett, de úgy döntött, megtartja a babát.

Azóta úgy tűnik, az erotikus modellnek annyira megtetszett a babavárás, hogy nem is akar megállni egynél, hanem akár 25-ig is hajlandó lenne elmenni. Ezt a tervét pedig alkalmi partnerekkel kívánja megvalósítani.

"Úgy gondolom, a világ jobb hely lenne, ha sok szép ember lenne benne, ezért az én génjeimmel és idegen pasikkal annyi gyereket akarok csinálni, amennyit csak lehet" – idézi a Daily Mail a volt tanárnőt.

Kupps nem tartaná meg magának a babákat, hanem azon gondolkodik, hogy béranyaként szülne másoknak szép utódokat. Elmondása szerint már most rengeteg ajánlatot kap férfiaktól, akik teherbe akarják ejteni, és nem is csak szinglik, de házasok is. 

"Aukcióra bocsájtom a testemet, és aki a legtöbbet fizet, azé lesz."