Megasztár 6: Bochkort felbosszantották, Benjinek pedig távoznia kellett

Burgess Benji Megasztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Megasztár 6 pénteki adásának első részében sztárokkal duetteztek a tehetségkutató még versenyben lévő énekespalántái, míg a második részben szólóban is elénekeltek egy-egy dalt. Bochkor Gábor Balázs és Majka produkcióját nehezményezte, Falusi Mariann Gigit kritizálta, Burgess Benji pedig kiesett.

Burgess Benji a ballagásáról éppen csak beeső Hiennel állt ki elsőként a zsűri elé, hogy elénekeljék együtt a Maroon 5 és Christina Aguilera slágerét. Bereczki hamisnak hallotta a dal elejét, Mester Tomi szerint Benji rossz dalt választott. Falusi nem volt ennyire szigorú, mert ő inkább azt magyarázta, hogy jó úton halad a fiú.

Barbra Streisand és Celine Dion világhírű közös számát vállalta be Szakos Andrea és Szekeres Adrienn, amitől Bochkor és Falusi egyaránt elvarázsolva érezte magát. Némi ömlengés után Mariann azért további rendszeres gyakorlásra szólította fel a nyíregyházi énekesnőt.

Farkas-Jenser Balázs Majkát kapta duettpartneréül, akivel a Notorius BIG emlékére íródott I Will Be Missing You slágert formálták a saját hangjukra és stílusukra. Bochkor Gábort zavarta, hogy Balázs a refrénen kívül nem nagyon tudott érvényesülni Majka halandzsa angol szövegelése mellett.

Talán Attila régi barátságot ápol Csipával, így számára egyértelmű volt, hogy a Hooligans énekesével adja elő a Kölyköd voltam című örökzöld Edda slágert. Falusi Mariann kevésnek találta a dalban lévő erőt, és még Attila kiejtése sem tetszett neki. Mesternek Csipa hangszíne sem tetszett, amiről aztán kiderült, hogy Bereczki Zoli javaslatára tértek el az eredetitől.

Radics Gigi Dolhai Attilát kapta partneréül, akivel musicaléneklésben csillogtatták meg tudásukat. Mester Tomi szerint nem kéne magyarul énekelnie Giginek. Bochkornak felborzolódtak az érzelmei, amit annak tudott be, hogy végre egy igazi duettnek volt fül- és szemtanúja.


Az öt versenyben lévő énekes a páros produkciók után a második körben már egy-egy szóló dallal tért vissza a zsűri elé.

Szakos Andrea Jacko We Are The World című himnuszával rukkolt elő. Bochkor meglepődött, hogy Szakos egyedül is milyen remekül visszaadta az eredetileg kórusra írt dalt. Mestert az bántotta, hogy Andi nem teljesedett ki igazán, ezen pedig jól össze is szólalkoztak Bereczkivel.

Talán Attila egy Eric Clapton dal eléneklésével villantotta meg lírai oldalát. Mester Tomi az est legjobb produkciójának kiáltotta ki Talán előadását, amiről Bochkor is csak ódákat tudott zengeni, majd reményét fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy sokan szavaznak majd a budapesti Bon Jovi klónra.

Az All Summer Long előadásával próbálkozott be a kertésznek öltözött Burgess Benjamin. A zsűri egybehangzó véleménye szerint Benji nemcsak jó dalt választott, hanem azt még jól is énekelte el. Falusi Mariann elégedett volt a nótával, mert a fiú ezzel is bebizonyította, hogy ha megerőlteti magát, akkor annak meglesz a gyümölcse.

Anyák napja alkalmából Radics Gigi az Úgy szeretném meghálálni című Kovács Kati számmal harcolt a továbbjutásért. Mester Tomi egyáltalán nem érezte a dalt, Bereczki is elégedetlen volt a hallottakkal, Falusi Mariann pedig megint azt hajtogatta, hogy Gigi inkább ne énekeljen magyarul.

A keménykedni próbáló Farkas-Jenser Balázs Bon Jovi bőrébe bújt, hogy lenyomja tőle a Keep The Faith című örökbecsűt. Mester még keményített volna a gitárjátékon, a női vokál pedig egyenesen zavarta. Falusi úgy látta, hogy Jenser nem engedte el magát eléggé a színpadon, ezért nem is érezte jól magát miközben hallgatta.

Rúzsa Magdi legújabb dala volt az e heti extra produkció, amit nem igazán tudott önfeledten élvezni Szakos Andrea, Burgess Benji és Farkas-Jenser Balázs triumvirátusa, mivel ők hárman kerültek ezen a héten a veszélyzónába. A nézők Szakos Andreára dobták a legtöbb SMS-t. A hetes feladatát ellátó Bereczki Zoli a két fiú közül végül Balázsnak adott lehetőséget a folytatásra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.