VV Seherezádé párkapcsolat Való Világ szerelem kibékülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág szőkesége, Seherezádé ismét összejött olasz fiújával, akivel hónapokig kígyót-békát kiabáltak egymásra.

A mostanában DJ-ként dolgozó Sehi és Claudio ismét együtt vannak. Bár a fiatalok kapcsolata idén tavaszra nagyon elmérgesedett, a szerelmesek nemrég újra egymásra találtak.

RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence


"Megpróbáljuk újra együtt, hiszen megér egy második esélyt. Így érzek most, de majd meglátjuk, mit hoz a jövő" - mondta Seherezádé a Borsnak. "Február óta volt időm átgondolni: ha egyszer úgy alakul, el tudnám-e felejteni Claudiót, most azt érzem, hogy nem. Bár volt bőven veszekedés közöttünk, mégis rengeteg szép emlék köt össze bennünket. A rossz elmúlt, nem beszélünk többé róla. Tiszta lappal indulunk a közös jövőnknek. Hogy ez itthon vagy Olaszországban lesz-e, még nem tudjuk" - tette hozzá a szőkeség.

Claudio egyébként bosszúhadjáratot kezdett, amikor a VV szőkesége a villában más férfiakkal flörtölt. Az olasz fiú a valóságshow befejezése után, a megbeszéltekkel ellentétben nem adta vissza a lány kiskutyáját. Most azonban Sehi és a kutyus végre ismét együtt lehetnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.