Kárász Róbert Mokka gyűrű
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kárász Robi a törökországi vakációjuk alatt lepte meg kedvesét,  Rózát.

Kárász Róbert kihasználta a törökországi romantikázást, és gyűrűvel lepte meg kedvesét, a nála tizenhat évvel fiatalabb Rózát. Arról azonban, hogy a gyűrű pontosan mit jelképez, a szerelmesek diszkréten hallgatnak. ,,Tavaly már szerelembe estünk Törökországgal, így amikor meghívtak bennünket, nem sokat haboztunk. Élveztük az ultra-all-inclusive ellátást és a pazar strandot. Az elmúlt pár hónap elég dús volt a számomra, így az első napokban ott aludtam el, ahol éppen voltam. Röviddel a naplemente előtt szóltam Rózának, hogy felmegyek, egy kicsit dolgoznom kell. Ő persze nem örült, kisebb vita alakult ki. Már napok óta szemeztem egy szív alakú gyűrűvel, aztán átrohantam a tengerparti étterembe, és arra kértem őket, hogy záróra után tartsanak még fenn egy asztalt. Szív alakúak voltak a szalvéták is" - mesélte a Mokka műsorvezetője a Blikknek.

Forrás: TV2
Forrás: TV2

A férfi ezek után visszatért a plázsra az egyre türelmetlenebb Rózához, aki persze nem értette, hogy miért egy elvileg már bezárt étterem felé vették az irányt. Az ifjú hölgy dühe azonban elpárolgott, amikor a fehér asztalnál a tévés elővette a különleges gyűrűt. ,,Nyaklánccal, karkötővel és más apróságokkal már korábban is megleptem Rózát, de gyűrűvel még soha. Ez az első" - mondta Kárász, aki két és fél éve van együtt csinos kedvesével.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.