Kállay Saunders András megszólalt a verekedéssel kapcsolatban

Fotó: Hámori Zsófia - Origo -
verekedés Eurovíziós Dalfesztivál Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába tartják őt a legesélyesebbnek, hogy megnyerje az Eurovíziós dalfesztivált, boldog készülődés helyett bírósági procedúra vár az Eurovíziós Dalfesztiválra kijutott Kállay Saunders Andrásra. Magyarázatot kell adnia arról, hogy valóban ő és egy társa okozott-e súlyos és életveszélyt okozó sérüléseket egy bulit követő verekedés alkalmával tavaly májusban a Hajógyári szigeten.

Május 10-én Kállay Saunders András képviseli hazánkat a koppenhágai Eurovíziós Dalfesztiválon. Az énekes a versenyt élete egyik nagy lehetőségének tartja, mégsem tud minden erejével a megmérettetésre készülni. A folyamatban lévő jogi procedúra beárnyékolja napjait.
Az Eurovíziós Dalfesztivál hivatalos honlapján futó nemzetközi közönségszavazáson magasan a magyar énekes vezeti a mezőnyt Running című dalával. Vajon mit szólnának a rajongók, ha kedvencük mégsem érkezne meg a versenyre és helyette valaki más képviselné hazánkat?

Fotó: Hámori Zsófia - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.