Frizura világsztár módra: Tuningold fel a copfodat az ünnepre!

Forrás: Tony and Guy -
frizura advent copf
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A copf az egyik legegyszerűbb és leghétköznapibb frizura, ám ebből is varázsolhatsz néhány kellékkel ünnepi hajkölteményt. A Life.hu most egy pofonegyszerű copftuningot tartogat a számodra!

Ugye ismerős az a rohanós reggel, amikor se hajat mosni, se hajat vasalni/feltűzni/beszárítani nincs időd, mert már akkor elkéstél, mikor kiugrottál az ágyból? Ezeken a reggeleken a legtöbb - hosszab hajú - nő copfot készít! Éppen ezért hajlamosak vagyunk az egyszerű, tarkón vagy éppen fejbúbon összefogott hajat unalmasnak és hétköznapinak elkönyvelni, és soha nem jutna eszünkbe a karácsonyi céges partin copffal megjelenni. Most mutatunk egy a kifutóról ellesett fortélyt, amivel feldobhatod az összefogott hajkoronát!

Forrás: Tony and Guy

Ashley Williams a londoni divathéten mutatta be nem is olyan régen a jövő nyárra tervezett kollekcióját. A nyomott mintáiról híres tervezőnő ruhái mellett idén a kifutóra vonuló modellek frizurájából is inspirálódhatsz - a mesterfodrászok textilekkel dobták fel a lányok haját!

Ha ehhez hasonló frizurára vágysz, szükséged lesz egy fésűre, hajgumira és szalagra. Bár a kifutón textilcsíkokat tekertek a lányok hajára, az ünnepre való tekintettel használhatsz csillogó hajgumit és szép szaténszalagot is. Először is szárítsd meg és vasald ki a hajadat, majd a fésű segítségével készíts copfot kicsivel a fejbúb alatt. Ezután vasald át újból a tincseket, és kenj rá valamilyen simító hajformázót is. Végül jöhet a szalag, amit akár a copf egészén is áttekerhetsz!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.