Így lesz szép és egészséges a körmöd az ünnepekre!

Forrás: Thinkstock -
manikűr szépségtipp japán manikűr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu most elárulja, hogyan lehet pár hét alatt szép és egészséges körmötök az ünnepekre egy egyszerű, otthon is alkalmazható eljárás segítségével.

Ha egészséges és szép a körmöd, akkor semmi szükség nincs színes díszítésre, hosszas pepecselésre, hiszen festetlenül is elegáns leszel. A szép és egészséges köröm persze adottság, táplálkozás és életmód kérdése is, de számtalan ápolóval segítheted a körmöd növekedését. A sokféle módszer közül most ismerkedj meg a japán manikűrrel!

Forrás: Thinkstock

A japán manikűr, ahogyan azt a neve is jelzi, Japánból származik, ez egy ottani, ősi körömápolási eljárás. A kezelés során egy speciális eszközzel méhviaszt masszíroznak a körömlemezekbe. A méhviasz előnye, hogy teljesen természetes, tehát biztos lehetsz benne, hogy nem szintetikus anyagokat viszel fel a körmeidre. A készlet része egy polírozó, amivel első lépésben el kell távolítani a köröm sérült felső rétegét. Ezután egy eszköz segítségével a méhviaszt bedörzsölheted minden egyes körmödbe, végül pedig egy por segítségével dörzsöld csillogóra. Ezzel az eljárással a körmeid nemcsak ápoltak, de olyan csillogóak lesznek, mintha színtelen lakkal festetted volna ki őket. Ezt a pár percet érdemes hetente megismételni, így a köröm egyre erősebbé és fényesebbé válik, valamint a növekedése is felgyorsul.

Tippünk:

A japán manikűr előnye, hogy egy készlet megvásárlása után te magad is elkészítheted. Ha manikűröshöz mész, akkor az ár 2000-3000 forint körül alakul, míg egy készletet már 10 000 forint alatt is megvásárolhatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.