karácsony Zimány Linda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zimány Linda már egészen karácsonyi lázban ég. A modell megmutatta, milyen csodás ünnepi dekorációkkal készülnek az amerikaiak.

Már csak egy hónap, és itt van mindenki kedvenc ünnepe, a karácsony! Amerikában is ezerrel készülődnek az adventre, az utcák már teljes karácsonyi pompában díszelegnek. Zimány Linda Instagrammon adott egy kis ízelítőt.

Megölelt egy nagy cukorka alakú dekorációt:

Forrás: Instagram/ Zimány Linda

És pózolt egyet egy kivilágított lámpaoszloppal is:

Forrás: Instagram/ Zimány Linda

Aurelio: "Drogoztam, de nem vagyok bűnöző"http://www.life.hu/sztarok/20151121-aurelio-drogoztam-de-nem-vagyok-bunozo.htmlAhogy a Life.hu is beszámolt róla, rengeteg kábítószergyanús anyagot találtak Aurelionál. A VV6 győztese börtönbe is kerülhet.TV + Sztárok--Életveszélyes kalandon van túl a Megasztár felfedezettje, Mujahid Zolihttp://www.life.hu/sztarok/20151119-mujahid-zoli-enekes-eletveszelyes-kalandon-van-tul-az-eletet-kockaztatta-hogy-lassa-a-machu-picchut.htmlAz énekes nemrég tért haza dél-amerikai útjáról, ahol majdnem lecsúszott a világ hét csodája között számon tartott Machu Picchu meglátogatásáról, mert tüntetés tört ki a városban, ahonnan indultak. TV + Sztárok--Müller Attila: A szerencsén múlt, hogy nem kerültem tolószékbehttp://www.life.hu/sztarok/20151118-muller-attila-a-szerencsen-mult-hogy-nem-kerultem-toloszekbe-tobb-baleset-utan.htmlMüller Attilánál hitelesebb műsorvezetőt nem lehetett volna találni az autóversenyző-tehetségkutató műsorhoz. Saját tapasztalatai tanulságként szolgálhatnak, csoda, hogy hátborzongató autós- és motoros balesetei után nem került tolószékbe. TV + SztárokOrigoNem spórol a modelleken Kulcsár Edinahttp://www.life.hu/sztarok/20151120-kulcsar-edina-miss-world-hungary-2014-sajat-ruhait-mutatta-be-a-kifuton.htmlSzámos kifutó után saját kollekcióját mutatta be modellként Kulcsár Edina. A Life.hu riportere Németh Máté arról faggatta a szépséget, hogy miért ő mutatta be ruhákat. Ha kíváncsi vagy rá, nézd meg az alábbi videónkat!TV + Sztárok--Így matat Alekosz lába között Baukó Éva - De most tényleg, mit csinál? http://www.life.hu/sztarok/20151120-bauko-eva-alekosz-ele-terdelt.htmlVajon mire gondolhatott VV Éva, amikor az alábbi fotót közszemlére tette? Fogalmunk sincs, ő ugyanis csupán annyi szöveget mellékelt a képhez: "Nem kellenek szavak." TV + SztárokOrigoÉletveszélyes kalandon van túl a Megasztár felfedezettje, Mujahid Zolihttp://www.life.hu/sztarok/20151119-mujahid-zoli-enekes-eletveszelyes-kalandon-van-tul-az-eletet-kockaztatta-hogy-lassa-a-machu-picchut.htmlAz énekes nemrég tért haza dél-amerikai útjáról, ahol majdnem lecsúszott a világ hét csodája között számon tartott Machu Picchu meglátogatásáról, mert tüntetés tört ki a városban, ahonnan indultak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.