Készítsd el 2015 legkreatívabb adventi koszorúját!

Forrás: Thinkstock -
karácsony advent adventi koszorú verseny dekoráció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Advent közeledtével alig várod, hogy végre egy újabb kreatív csodával kápráztasd el családod és barátaid? Minden évben saját kezűleg állsz neki elkészíteni az ünnepi időszak egyik legjellegzetesebb dekorációját? Akkor ez a felhívás most neked szól!

Szedd össze minden kreatívitásod, szívd magadba az ünnep meghitt hangulatát és állj neki a tökéletes adventi koszorú elkészítésének! Ha pedig elkészítetted, fotózd le, küldd el nekünk e-mailben és légy résen: lehet a te alkotásod nyeri el idén a 2015 legkreatívabb adventi koszorúja címet.

Forrás: Thinkstock

A játék menete: december 1. és 13. között küldd el koszorúd fényképét az info@life.hu e-mail címre "Adventi koszorú" jeligével. December 14-én a Life.hu zsűrije a beérkezett pályázatokból kiválasztja azt az öt döntőst, amelyekből december 15. és 22. között olvasóink megszavazzák a győztes koszorút. Az eredményhirdetésre december 23-én kerül sor.

Nyeremény: Life.hu ajándékcsomag

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.